Information om oss

Best Western Hotel Carlton är ett hotell som ligger mitt i Helsingfors centrum med 21 individuellt designade rum. I vår avslappnande miljö kombineras lätt inkvartering, vänlig service samt god mat. Välkommen!

Best Western Hotel Carlton

Kaisaniemenkatu 3
FIN-00100 HELSINKI
FINLAND
www.carlton.fi
Phone : +358 9 6841320
Fax :+358 9 660112
Email : booking(at)carlton.fi

Individuella rum

Vi garanterar en lyckad och oförglömlig vistelse i centrala Helsingfors i något av de 21 individuellt designade rummen som naturligtvis uppfyller Best Western- hotellkedjans kriterier för kvalitet. Interiören och möbleringen varierar på ett individuellt sätt; t.ex. kan ert rum vara möblerat med en soffa eller fåtölj, försedd med en yakuzzi eller med en för filmvisning avsedd 3D-television. Ifall ni har önskemål gällande rummets läge eller utrustning, vänligen kontakta receptionen i god tid.

Perfekt lokalisering

Vårt hotell ligger väldigt centralt mitt i Helsingfors på adressen Kajsaniemigatan 3. Det centrala läget innebär behagligt korta avstånd under semestervistelsen eller arbetsresan. Helsingfors järnvägsstation, Helsingforsregionens bussstation, metron samt spårvagnshållplatserna ligger tillika alldeles vid hotellet. Med kollektivtrafiken kommer du lätt runt i Helsingfors och kan uppleva stadens sevärdheter, restauranger och aktiviteter. Om ni vill åka med kollektivtrafik från eller till flygplatsen är bussarna 615 och 620 lätt tillgängliga från hotellet med bara några minuters gångavstånd från hotellet.

24 h reception

Receptionen är öppet 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan, så man kan anlända till hotellet när man finner det lämpligt. Vi rekommenderar ändå att ni kontaktar vår personal ifall ni anländer efter klockan 18:00. Check-in sker dagligen fr.o.m. klockan 14:00 och check-out sker klockan 12:00. Ni kan självfallet be om möjligheten för en tidig check-in eller en sen check-out. Vår personal hjälper gärna till med alla frågor gällande er bokning eller annat som angår er semester- eller arbetsresa. Tveka inte att fråga om information, hjälp eller råd!

Vänlig kundbetjäning

En vänlig och fungerande kundbetjäning är alltiallo för oss! Den ungdomliga och glada personalen garanterar er en lyckad vistelse i hotellet samt avkopplande stunder på både vårt cafeé Robert's Coffee och på vår restaurang & bar Lost in Helsinki Dessa ligger vid samma address. Våra utrymmen på nedre våningen och på terassen har formats och utvecklats för mången lokal stadsbo till till ett så kallat vardagsrum eller som ett bekvämt after-work-ställe att sticka in till för en stund efter arbetsdagens slut. Du behöver altså inte vara hotellgäst för att kunna njuta och spendera tid i den avspända atmosfären som vi erbjuder. Välkommen!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated.

Lokalisering

Vårt hotell ligger väldigt centralt mitt i Helsingfors på adressen Kajsaniemigatan 3.

Best Western Hotel Carlton

Kaisaniemenkatu 3
FIN-00100 HELSINKI
FINLAND
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated.

Best Western Hotel Carlton

Kaisaniemenkatu 3
FIN-00100 HELSINKI
FINLAND
www.carlton.fi
Phone : +358 9 6841320
Fax :+358 9 660112
Email : booking(at)carlton.fi

Boka ett rum hos oss

Bokningen går snabbt och enkelt genom att kontakta vår reception på +358 9 684 1320 eller på booking(at)carlton.fi. För onlinebokning, klicka på länken nedan. Om ni önskar att göra en gruppbokning på hotellet, vänligen kontakta receptionen, så hjälper vi er att hitta det bästa möjliga alternativet.

Har ni redan stannat hos oss? Ni kan ge feedback om ert besök genom att kontakta oss direkt eller genom att fylla i Best Western -gästenkäten. >>
Each Best Western branded hotel is independently owned and operated.
Tillbaka till toppen
-->